WE VERDIEPEN ONS
IN JOUW VRAAG.1

Samen achterhalen we wat jij écht wilt, nodig hebt en belangrijk vindt. Wat zijn je échte verlangens, waar is het je écht om te doen? Die antwoorden maak ik in je wakker. Dat doe ik door te luisteren, prikkelende vragen te stellen en je te inspireren om eens vanuit een andere invalshoek naar je situatie te kijken. Ik geef je feedback en vorm een spiegel vanuit mijn eigen werk- en levenservaring. Mijn oprechte benieuwdheid, inlevingsvermogen en 25 jaar ervaring als leidinggevende helpen ons daarbij.

WE WERKEN EEN PLAN VAN AANPAK UIT
DAT BIJ JE PAST.2

Waar een wil is, is een weg. Wanneer je situatie helder is en je weet wat je wilt, krijg je automatisch een drive. Die helpt je om de nodige stappen te zetten, je doel(en) te bereiken en je verlangens in te vullen. We werken een persoonlijk plan van aanpak uit. Zo kom je tot een authentiek resultaat.

WE OEFENEN
IN DE JUISTE COMMUNICATIE.3

We bereiden voor hoe jij de mensen op het werk of in je familie- en vriendenkring gaat vertellen wat je écht wilt. En dit met respect voor je relaties. Ook al is de boodschap niet gemakkelijk voor jezelf en/of voor de anderen, het is belangrijk dat je ze juist brengt, zodat je écht zegt wat je te zeggen hebt.